Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Įvyko seminaras „Kaip susikurti savo darbo vietą? Motyvaciniai tikslai ir prioritetai“

2021-10-13

Spalio 6 ir 12 dienomis Panevėžio kolegija organizavo dviejų dalių seminarą „Kaip susikurti savo darbo vietą? Motyvaciniai tikslai ir prioritetai“.

Pirmąją seminaro dalį vedė bendradarbystė centro „Spiečius“ vadovė Neringa Trinskienė.Ji, per savo asmeninę patirtį ir įgytas žinias verslo konsultacijų metu, pasakojo jaunimui apie galimybes susikurti darbo vietą sau, verslo formas ir galimybes. N. Trinskienė pasakojo apie darbo etiką, darbo santykius ir darbo rinkoje galiojančias taisykles.

 

Antrąją seminaro dalį jaunimą su motyvaciniais tikslais, jų išsigryninimu pažindino neuroedukacijos specialistė Rėda Grigaitienė. Lektorė žaismingai pateikė informaciją apie tai, kaip neuroedukacija gali pasitarnauti motyvacijos gerinimui ir parengė praktines užduotis, kurios projekto dalyviams gpadėjo ne tik geriau pažinti vienas kitą , bet ir pačius save, savo norus, kompetencijas, siekius. Ji pabrėžė, kad kiekvienas esame individualus ir pirmiausia turime pažinti save, pasinaudoti savo geriausiomis savybėmis, tik žinodami, ko norime – galėsime sėkmingai realizuoti save darbo rinkoje.

 

Seminaras Panevėžio kolegijos vykdomo projekto „Ekonomiškai neaktyvių asmenų, studijuojančių ir baigusių studijas, darbinių įgūdžių ugdymas“ dalis.

Galimi darbdaviai: