Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

GREEN TECH projekto susitikimas – mini konferencija

2023-01-27

Sausio 19-20 d. technologijos mokslų fakulteto lektorius Remigijus Kaliasas ir tarptautinių ryšių koordinatorė Jovita Kaziukonytė dalyvavo tarptautiniame Erasmus+ KA2 projekte „Novatoriškos ir tarpsektorinės Europos švietimo programos kūrimas, siekiant sustiprinti technikų mokymą atsinaujinančios energijos srityje – GREEN TECH“, Nr. 2021-1-FR01-KA220-HED-000023268 susitikime – mini konferencijoje The Green Village Delfto technologijos universitete.

„GreenTech“ projekto komanda buvo labai patenkinta, galėdama pasveikinti apie 40 dalyvių (virtualių ir dalyvavusių vietoje) į pirmąją sklaidos konferenciją. Panevėžio kolegija pristatė modulį apie saulės energiją. Bendrai pristatyti 6 mokymo modulių planai (praktinis ir teorinis), taip pat ankstesni rezultatai: apklausa ir suinteresuotųjų šalių žemėlapis. Kitas projekto susitikimas numatytas Panevėžyje.

„GreenTech“ tikslas – panaikinti šiandien vyraujančią atskirtį tarp skirtingų energetikos sistemų mokymo kursų, kurie padėtų parengti universalesnius/platesnio profilio technikus.

Daugiau apie projektą: https://greentech-erasmus.eu/

Galimi darbdaviai: