Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Studentų vizitas UAB Gikniaus „KAUKAS“ įmonėje

2023-09-22

Semestrui įsibėgėjant Panevėžio kolegijos studentai ir dėstytojų komanda buvo pakviesti apsilankyti ilgamečio socialinio partnerio, kartu ir Panevėžio kolegijos dėstytojo, UAB Gikniaus „KAUKAS“ įmonėje. Tai buvo puiki proga ne tik susipažinti su įmonės veikla, gamybos ir logistikos užkulisiais, šeimos verslo organizavimo ir plėtotės, darbo organizavimo specifika, bet ir pasveikinti UAB Gikniaus „KAUKAS“ kolektyvą su įkurtuvėmis: įmonė atsinaujino iš esmės: ir technologiniu, ir organizaciniu požiūriu.

Įmonės gamybos direktorius ir metalo dirbtuvių vadovas Martynas Giknius pasidalino patirtimi ir įžvalgomis, patarimais, aktualiais būsimiems logistams, atsakė į rūpimus profesinius klausimus. Didžiuojamės jau daugelį metų trunkančia partneryte, įmonės vadovybės siekiu augti kartu. Tikimės, kad ši išvyka taps pagrindu bendriems projektams ir kitoms bendradarbiavimo tarp verslo ir švietimo institucijų formoms.

Ekonomikos ir inovacijos  ministerijos skiriamas tikslines stipendijas gaunantys studentai nuolat skatinami domėtis ir supažindinami su Panevėžio regiono pramonės įmonėmis.

Galimi darbdaviai: