Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Šypsenų dienos renginyje smalsūs ir gerai nusiteikę dalyviai

2023-10-04

Tradiciškai Panevėžio kolegijos Burnos higienos studijų programos studentai dalyvavo Panevėžio m. savivaldybės Visuomenės sveikatos biuro rengiamame projekte „Spalis – sveikatos stiprinimo mėnuo Panevėžyje” ir pakvietė miesto bendruomenės narius į „Šypsenų dieną“.

Būsimieji burnos priežiūros specialistai 2023 m. spalio mėn. 3 d. kvietė atvykti į kolegijos Burnos priežiūros laboratoriją, kurioje konsultavo burnos sveikatos išsaugojimo klausimais. Lankytojai turėjo galimybę susipažinti su dantų priežiūros svarba ir burnos priežiūros priemonių įvairove, užduoti klausimus apie dantų ligas ir jų profilaktiką. Kaip visada, aktyviausi buvo miesto ugdymo įstaigų vaikai, kurie kartu su auklėtojais ir mokytojais domėjosi šypsenos svarba ir dantų priežiūra, buvo ypač smalsūs ir gerai nusiteikę.

Atviras renginys leido studentams stiprinti bendravimo gebėjimus bei įsitraukti į sveikatos stiprinimo ir palaikymo veiklas. Džiaugiamės, kad studentų vykdoma veikla prisideda prie miesto gyventojų šypsenų išsaugojimo.

 

Galimi darbdaviai: