Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Singaras. Įgytos žinios suteikia galimybę klientams pasiūlyti didžiausią vertę

2024-05-28

„Logistiką apibūdinčiau ne tik kaip veiklos sritį, bet būseną: nuolat besikeičiančią, absoliučiai unikalią patirtimi ir sprendimais.“- sako šių metų Logistikos studijų programos absolventas Singaras.

„Logistika mano gyvenime atsirado 2011 m, kai pradėjau dirbti tolimųjų reisų vairuotoju vienoje didžiausioje Lietuvos, Europos transporto įmonėje. Šiuo metu savo patirtį perteikiu įmonės įsteigtame mokymų centre, kur rengiami nauji ir kelia kompetencijas esami įmonės darbuotojai. Nors ir turėdamas nemažą patirtį logistikos srityje, patyriau, kad logistika ne vien tik transportavimas, bet ir sandėliavimas, bendravimas su klientais, jų norų tenkinimas mažiausiomis sąnaudomis, konkurencija, bei mokslas – kaip logistiką, kuri yra „nedraugiška“ aplinkai, paversti mažiau taršia. Šią spragą užpildyti padėjo Panevėžio kolegija, kurioje išmokau palaikyti vidinį nuolatinį mokymosi režimą, leidžiantį nesunkiai prisitaikyti ir orientuotis, priimti sprendimus bet kurioje netipinėje situacijoje – juk transporte tai kasdienybė.

Esu panevėžietis, bet dirbu logistikos sektoriuje vadovaujamą darbą Šiauliuose, šiuo maršrutu važinėju kasdien, todėl galėjau rinktis, kur studijuoti. Pagrindiniai veiksniai, kodėl pasirinkau Panevėžio kolegiją, tai noras mokytis savame regione, savame krašte, kolegų, bei draugų rekomendacijos. Esminis šios studijų programos vertę kuriantis veiksnys – siekis tobulėti įvairiose srityse: mokomųjų laboratorijų vystyme, dėstytojų komandos formavime, į praktiką orientuotų studijų organizavime. c, kuri kyla iš drąsių, iniciatyvių, į pokyčius orientuotų specialistų.“

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE