Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

J. Aleknavičiūtė. Man patinka mokyti

2024-05-29

„Pastebėjau, jog studentui reikia ne tik žinių, bet ir užuojautos, išsikalbėjimo, gyvenimiškų patarimų.“- sako dėstytoja Jolanta Aleknavičiūtė. Susipažinkite!

„Mokytojas šiame pasaulyje turi savo vietą ir yra savaip ypatingas. Negalime iki galo suprasti kito žmogaus darbo, jei patys jo neišbandėme.

Man patinka mokyti – gebėti daryti tai, ką moku geriausiai. Panevėžio kolegijoje dėstytoja dirbu jau 2 metus. Tuo pat metu dirbu ir PU mokytoja ikimokyklinėje įstaigoje.

Kodėl pasirinkau dėstytojos darbą? Teko sutikti gyvenime lektorių, kurio skaitomos paskaitos patiko. Kuris mane tiesiog įkvėpė, tikėjo manimi ir suteikė jėgų. Kitas žmogus- Panevėžio kolegijos dėstytoja, kuri nukreipė mane ta kryptimi, kuri įtraukė ir net pakeitė mano gyvenimą.

Mano pačios pamokos, kaip žmogaus, kaip mokytojo man labai praverčia dabartinėse pareigose. Kuomet mokai – labai daug ir pats išmoksti. Būdama dėstytoja suvokiu, kad nuolat padėdama augti “jaunajai kartai“, iš tiesų padedu augti ir visai visuomenei.

Mokytojo profesija yra įdomi ir tuo, kad joje sunku apsimesti, kuo nesi. Manau esu nuoširdi, gebu nuolat jausti jaunų žmonių gyvenimus, nemoku į kitus žiūrėti iš aukšto – tai mano savybės.“

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE