Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

J. Repečkaitė-Šukevičė. Drąsiai rekomenduoju studijas Panevėžio kolegijoje

2024-07-23

Sveiki,  esu Jurgita Repečkaitė – Šukevičė. 2012 metais baigiau profesinio bakalauro studijas reklamos vadybos srityje. 2019 metais įgijau grožio terapijos profesinį bakalauro laipsnį Panevėžio kolegijoje, o šiuo metu esu ketvirto kurso studentė, studijuojanti bendrosios praktikos slaugą, toje pačioje kolegijoje.

Grožio srityje dirbu jau dvylika metų. Baigusi grožio terapijos studijas, įgijau daugiau žinių ir dabar galiu pasiūlyti savo klientams platesnį paslaugų spektrą. Mano reklamos vadybos išsilavinimas taip pat praverčia darbe: padeda efektyviau pristatyti, reklamuoti ir valdyti savo verslą.

Studijų metais labiausiai įsiminė praktiniai užsiėmimai grožio terapijos programoje. Šie užsiėmimai leido ne tik pritaikyti teorines žinias praktikoje, bet ir sustiprino mano profesinius įgūdžius bei buvo labai įdomūs.

Kalbant apie slaugytojos praktiką, tai buvo nepaprastai vertinga patirtis. Praktikos metu turėjau galimybę dirbti įvairiose sveikatos priežiūros įstaigose, kur tiesiogiai bendraujant su pacientais, įgijau praktinių įgūdžių ir žinių, reikalingų slaugos srityje. Susipažinau su įvairiomis slaugos procedūromis: nuo kasdieninės priežiūros iki sudėtingesnių medicininių intervencijų. Man patiko, kaip teorinės žinios buvo taikomos praktikoje, ir kiek daug galiu išmokti tiesiogiai dirbdama su pacientais ir sveikatos priežiūros specialistais.

Ateityje planuoju dirbti ir kaip slaugytoja, nes esu pasiryžusi pritaikyti savo naujai įgytas žinias ir įgūdžius sveikatos priežiūros srityje.

Drąsiai rekomenduoju studijas Panevėžio kolegijoje visiems, kurie nori gauti aukštos kokybės išsilavinimą ir įgyti praktinių įgūdžių įvairiose srityse. Tai puiki vieta asmeniniam ir profesiniam augimui.

Galimi darbdaviai: