Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

S. Anužytė. Studijos man buvo neįkainojama patirtis

2024-10-14

„Visada su šypsena ir meile prisimenu studijų laikus, kai studijavom, atrodė viskas taip sunku ir įtempta, o dabar norisi grįžti į tą puikų laiką,“- pasakoja Kineziterapijos alumni Saulė Anužytė.

 „Kiekvieną dieną esu dėkinga savo dėstytojams, kurie savo griežtumu ir disciplina įžiebė meilę ir pagarbą savo amatui. Kolegijoje baigiau Kineziterapijos studijas. Jau studijų metu eidavau į masažo kursus, šiam žingsniui buvau padrąsinta savo grupės kuratorės ir dėstytojos Lauros Janušonienės, kuri ir užaugino meilę kūnui. Kursuose buvau pastebėta ir susiradau darbą pagal specialybę dar studijuodama. Nuo to laiko kiekvieną dieną su pasididžiavimu žengiu masažuotojos kojomis ir kasdien siekiu tobulėti. Studijos man buvo neįkainojama patirtis, žinios, praktika ir gyvenimo mokykla.

Studijuojant nuolat nutikdavo juokingų ir isimintinų dalykų, kas suteikdavo šarmo kiekvienai dienai. Labai įsiminė dėstytojos dr. Rasos Bacevičienės paskaitos, į kurias tiesiog negalėdavai ateiti nepasiruošęs. Kartais paskaitos vykdavo sporto salėje, kurioje tiesiog sutupdavome ant grindų ir tyliai suglaudę ausis bijojome sukrebždėti, kad neatkreipti dėstytojos dėmesio. Netradicinė dėstymo forma, dėstytojos tvarka ir išmintis išmokė mus tokios sveikos ir nuoširdžios pagarbos profesorei, kurią jaučiu iki šiol. “

Galimi darbdaviai: