Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Kolegijoje vyko tarptautinio projekto GREEN TECH partnerių susitikimas

2023-06-28

Birželio 26 d. Panevėžio kolegijoje vyko tarptautinis Erasmus+ programos projekto nr. 2021-1-FR01-KA220-HED-000023268 ,,GREEN TECH – novatoriškos ir tarpsektorinės Europos švietimo programos kūrimas, siekiant sustiprinti technikų mokymą atsinaujinančios energijos srityje“ susitikimas.

Projekto dalyviai iš Belgijos, Olandijos, Ispanijos ir Prancūzijos pirmą kartą lankėsi Lietuvoje. Projekto susitikimo metu buvo pristatytas kuriamų intelektinių produktų progresas projekte ir išsamiai aptartas MOOC video mokymų technikams kūrimas. Kitas projekto susitikimas vyks Belgijoje – UCLL kolegijoje.

Planuojama, kad šio projekto metu sukurtas mokymo kursas, specialiai pritaikytas mechanikams, technikams ir inžinieriams, kuris padės sustiprinti bei praplėsti technikų žinias atsinaujinančios energetikos srityje. Tikimasi, kad projekto metu sukurti mokymai sukurs ryšį tarp universitetų ir tarp būsimų technikų. Šis projektas yra raktas į naujos kartos technikų, pasirengusių dirbti Europos energetikos srityje, mokymui.

Galimi darbdaviai: