Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Dėstytojos patirtis konferencijoje „Tvarumas odontologijoje – įvairiapusis požiūris“

2023-09-21

Rugsėjo 14-16 dienomis Europos visuomenės burnos sveikatos asociacija (EADPH) kartu su Rygos Stradina universitetu organizavo 27-ąjį kongresą „Tvarumas odontologijoje – įvairiapusis požiūris“, kuriame dalyvavo Panevėžio kolegijos lektorė Rima Adomaitienė. Kongresas buvo organizuojamas hibridiniu būdu, kad daugiau profesionalų visame pasaulyje turėtų galimybę aktyviai dalyvauti ir plėsti savo akiratį. Kongrese pranešimus skaitė  patyrę pranešėjai  burnos sveikatos specialistai, odontologai, visuomenės sveikatos atstovai ir politikai.

Panevėžio kolegijos lektorė Rima Adomaitienė kongrese pristatė pranešimą „Lietuvos burnos higienistų nuomonė apie jų profesines kompetencijas“.

Viso renginio metu buvo kalbama apie burnos sveikatos išsaugojimą, kad būtų mažinama tarša ir užtikrinamas tvarumas, kokia turi būti tvari sveikatos priežiūra ir kokybės užtikrinimas bei koks yra mokymo programų vaidmuo.

Organizatoriai buvo labai svetingi ir puikiai paruošė ne tik mokslinę, bet ir kultūrinę programą. Ryga yra nuostabus miestas su turtinga kultūra, menu, muzika, architektūra ir skaniu maistu, o kongreso dalyviai buvo pakviesti su tuo susipažinti.

Galimi darbdaviai: