Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

PANKO studentai varžėsi Profadienio finale

2023-10-13

Spalio 12 d. įvyko finalinis PROFADIENIO renginys, kuriame varžėsi daugiau kaip 20 komandų iš visų Lietuvos kolegijų.

Mokymuisi būtinos naujos patirtys! Šiuo tikslu ir rengiamas PROFADIENIS – diena, kai studentai sprendžia verslo situacijas ir siūlo sprendimus. Ši iniciatyva gyvuoja nuo 2006 m.

Panevėžio kolegijai atstovavo studentai, kurie dalyvavo atrankiniame konkurso ture ir sėkmingai jame pasirodė: Rasa Kireilė (EM), Rūpertas Bajarūnas (SMP), Modestas Pariauka (SMP),

Nedas Pšitulskas (VV) ir Darius Kriukovskis (KTP). Studentus į renginį lydėjo dėstytoja Rima Adomaitienė.

Finaliniame renginyje studentų komandoms teko įveikti verslo įmonių vadovų parengtas patyrimines užduotis. Čia jiems reikėjo žinių, geros intuicijos, gebėjimo įsiklausyti, vertinti situaciją ir priimti sprendimus. Renginys truko visą dieną ir suteikė būsimiems profesionalams ne tik galimybę varžytis bet ir gerų emocijų, naujų pažinčių, įspūdžių, sustiprino komandinio darbo gebėjimus.

Komandos varžėsi dėl renginio organizatorių bei partnerių įsteigtų prizų, kurių pagrindinis – vizitas į Europos Parlamentą.

Jauni žmonės nori dalyvauti – jie vertina patyrimines užduotis, jiems svarbu, kad situacijas ruošia verslo atstovai, todėl ir dalyvių netrūksta. Be to, šio renginio metu susitinka kolegų iš kitų aukštųjų mokyklų ir turi galimybę su bendrauti ir varžytis. Sveikiname Panevėžio kolegijos studentų komandą, kurie tryško gera nuotaika ir ja dalinosi su kitais renginio dalyviais, be to sėkmingai atliko konkurso užduotis.

Pagrindinis renginio organizatorius VšĮ Profat. Šiais metais renginio partneriai buvo AB SEB, Western Union, CENCORA, AB Rokiškio sūris, UAB Girteka, Europos Parlamento biuras Lietuvoje.

Galimi darbdaviai: