Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

L. Vinskas. Pasirinktų studijų tipas leidžia praleisti daugybę laiko ant dviračio

2023-10-23

„Studijas Panevėžio kolegijoje pasirinkau dėl keletos priežasčių:

  1. Studijos vykta gimtajame mieste
  2. Radau sau tinkančią studijų programą.
  3. Buvo galimybė rinktis studijų programą, kurioje užsiėmimai vykta ir kontaktu, ir nuotoliu. Kontaktu mokomės tik keletą savaičių per metus, o likusią dalį nuotoliniu, per kompiuterį, tai labai patogu ir paprasta, nes lengva derinti su kita, papildoma veikla.“ – tvirtai atsako Lietuvos treko rinktinės narys, Elektros ir automatikos įrenginiai studijų programos antrakursis Laurynas Vinskas.

„Šiais laikais elektra yra viena iš labiausiai naudojamų energijos rūšių. Jos galime rasti visur. Ši energija yra žalia, nes ją gaminame iš atsinaujinančių energijos išteklių. Saulės baterijos, vėjo jėgainės, hidroenergija tai puikūs būdai gaminti energija. Plintant šioms elektros gaminimo sritims, bus reikalingi inžinieriai, kurie sugebės prižiūrėti ir plėtoti šią įrangą, tad manau, jog nekils problemų surandant darbą.

Studijuojant motyvuoja draugiški ir geranoriški dėstytojai, atnaujintos mokymosi patalpos, nesunki mokymosi programa, pačios studijos labai lanksčios, duoda daug laiko pasiruošti atsiskaitymams, stipendija.“

Pasak Lauryno, studijos ir hobis – dviračiai, turi šį tą bendro – tai disciplina. Vaikinas džiaugiasi, kad pasirinktų studijų tipas leidžia praleisti daugybę laiko ant dviračio ir nesukelia didesnių nesklandumų, siekiant rezultatų sporte.

Galimi darbdaviai: