Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Grožio terapijos studentėms išskirtinė išvyka

2023-10-30

253- io kurso Grožio terapijos studentės turėjo išskirtinę galimybę susipažinti su prabangiais SPA centrais Lietuvoje, jų puoselėjamomis filosofijomis ir teikiamomis paslaugomis.

Laura Janušonienė studentėms dėsto SPA filosofiją ir sveikatingumo vadybą. L. Janušonienė – reabilitacijos mokslų magistrė, patyrusi komandos vadovė, dirbo tokiose sveikatingumo centruose kaip UAB „Villon“, Vilnius Grand Resort. Šiandien ji SPA ir sveikatingumo centro „Vytautas Mineral Spa” vadovė, tarptautinių masažo čempionatų teisėja ir dėstytoja Panevėžio kolegijoje bei privačioje sveikatingumo akademijoje.

Dėstytojos patirtis suteikia galimybę studentėms ne tik išgirsti naudingų praktinių patarimų, bet ir susipažinti su SPA filosofija, teikiamomis procedūromis, kuriamomis erdvėmis išskirtiniuose SPA ir sveikatingumo centruose.

Spalio mėnesį dėstytoja su studentėmis lankėsi „Vytautas Mineral SPA“, Ego SPA ir Esė Hotel SPA & Gastrobar. Dėstytojos tikslas – siekti, kad studentės įgytas žinias taikytų praktikoje, nuolat siektų profesionalumo ir  suprastų, jog pasitelkus visas profesines žinias, svarbiausia procedūras pritaikyti kiekvienam klientui asmeniškai.

 

 

Galimi darbdaviai: