Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

„GreenTech“ projekto susitikimas Belgijoje

2023-12-14

Technologijos mokslų fakulteto lektorius Remigijus Kaliasas ir tarptautinių ryšių koordinatorė Jovita Kaziukonytė-Levanienė dalyvavo tarptautiniame Erasmus+ KA2 projekto „Novatoriškos ir tarpsektorinės Europos švietimo programos kūrimas, siekiant sustiprinti technikų mokymą atsinaujinančios energijos srityje – GREEN TECH“, Nr. 2021-1-FR01-KA220-HED-000023268, susitikime UCLL taikomųjų mokslų universitete, Belgijoje.

Susitikimo metu pristatyti nuveikti rezultatai ir numatytos tolimesnės veiklos. Susitikimo dalyviai dalinosi patirtimi apie tai, kaip buvo įgyvendinti modulių testavimai institucijose su savo studentais. Šio modulio (M1) testavimas Panevėžio kolegijoje vyko spalio 16-17 d. Testavimo sesijos metu buvo siekiama įsitikinti, ar sukurtas turinys yra lengvai suprantamas tarptautiniu lygmeniu, nes vasario mėnesį sukurtas M1 modulis bus pristatomas Prancūzijos aukštojoje mokykloje.

„GreenTech“ tikslas – panaikinti šiandien vyraujančią atskirtį tarp skirtingų energetikos sistemų mokymo kursų, kurie gali prisidėti rengiant universalius/platesnio profilio technikus.

Daugiau apie projektą: https://greentech-erasmus.eu/

Galimi darbdaviai: