Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

I. Iljina. Socialinis darbas – mano pašaukimas

2024-05-29

„Svajojau dirbti iš širdies, o ne iš reikalo. Pajutau, kad socialinis darbas – mano pašaukimas. Tad labai džiaugiuosi, kad nepabijojau kardinaliai pakeisti savo darbą ir pasiryžau įgyti naują specialybę. O besimokydama galutinai įsitikinau – tai mano sritis,“- sako Socialinio darbo studijų programos alumni Inga Iljina. Šv.Juozapo globos namuose moteris pradėjo dar trečiame kurse ir dirba iki šiol.

„Dirbdama socialine darbuotoja patiriu dvigubą malonumą: dirbu mylimą darbą ir padedu tiems žmonėms, kuriems reikia pagalbos. Stengiuosi atrasti kelią į kiekvieno savo skyriaus gyventojo širdį.

Labai smagu prisiminti studijų laikus. Mūsų grupė buvo kaip šeima, visus keturis metus padėjome viena kitai, labai glaudžiai bendradarbiavome. Kėlėme viena kitai motyvaciją. Kai suvažiuodavome į sesiją, dėstytojai juokaudavo, kad iš klegesio ir gardžių bandelių kvapų jau aišku, kad atvyko SDi-19 grupė! Mus siejo tarpusavio pagarba viena kitai bei dėstytojams.

Rekomenduoju studijas Panevėžio kolegijoje, nes čia gali pasijusti kaip didelėje šeimoje. Studijų programa atitinka šių dienų aktualijas, mokymas nuoseklus, dėstytojai bendradarbiaujantys ir padedantys ruoštis diplominiam darbui.“

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE