Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

S. Vaškevičienė. Verslas – tai komanda, strategija, kūryba, laimėjimai, rizika

2024-05-29

Susipažinkite!
Santa Vaškevičienė – Panevėžio kolegijos lektorė, UAB „Beržų verslo centras“ direktorė, Panevėžio PPAR Verslo moterų tinklo prezidentė. Keliautoja. Renginių organizatorė ir vadovė.

„Paskutinius penkerius metus konsultuoju įmones – nuo verslo idėjos bei steigimo iki plėtros ir vystymo. Verslo konsultavimas yra labai kompleksiška ir dinamiška veikla. Padedu verslui tobulinti procesus, planuoti, vykdyti pokyčius, apskaičiuoti riziką, didinti efektyvumą ir rentabilumą, auginti pridedamąją vertę. Konsultacijas skiriu verslininkams ar tokiais tapti siekiantiems fiziniams asmenims, kurie ne tik norėtų, bet ir galėtų sėkmingai kurti ir plėtoti savo verslą bei greičiau ir efektyviau spręsti iškilusius sunkumus. Kiekvienas įmonės savininkas ar vadovas, kad ir koks būtų patyręs bei profesionalus, susiduria su situacijomis, į kurias reikia pažvelgti iš šalies, be išankstinių nuostatų ir su visiškai nauju požiūriu. Kompetentingo specialisto konsultacija leidžia priimti pamatuotus sprendimus, didinančius įmonės veiklos efektyvumą. Čia labai svarbi konsultanto sukaupta ne tik kaip vadovo, bet ir kaip verslininko patirtis – gebėjimas sukurti, vystyti, išlaikyti sėkmingą bei pelningą verslą.“
Kam reikalinga verslo konsultacija?

„Daugeliui verslininkų. Pradedantysis verslininkas dažnai nežino, kokią įmonę reikia įregistruoti, koks verslo modelis labiausiai tiktų, kokią įmonės vystymo ir augimo strategiją pasirinkti, kokie įėjimo į rinką reikalavimai, barjerai. Jei jau turite veikiantį verslą ir matote, kad veikla nėra pelninga, vadinasi, reikia ieškoti priežasčių. Verslo konsultacijos padeda optimizuoti įmonės veiklą, suvaldyti finansinius srautus, daugeliu atvejų – sutaupyti netikslingai naudojamas lėšas. Net sunkioje ekonominėje situacijoje visada yra išeitis – pertvarkius veiklos modelį, įmonę galima išsaugoti. Galiu padėti parduoti ar pirkti, sujungti ar atskirti verslus. Verslas – tai komanda, strategija, kūryba, laimėjimai, rizika, nusivylimai ir pakilimai. Tai investicijos, kreditai, pinigų srautai, balansai, deklaracijos, mokesčiai, įstatymai, licencijos, leidimai ir mokymasis visą gyvenimą.“

✏ Vilniaus Universitete įgijau aukštąjį žurnalistinį išsilavinimą.
✏ 7 metus dirbau televizijoje – Pan TV.
✏ 6 metus vadovavau nuosavam restoranų ir kavinių verslui. Buvau UAB „Mūsų vasara“ direktorė.
✏ 10 metų vadovavau nuosavam baldų gamybos verslui. Buvau UAB „Baldų fabrikas” direktorė.
✏ KTU įgijau verslo vadybos ir administravimo magistrą.
✏ Nuo 2006 m. International Executive MBA.
✏ 15 metų vadovavau statybos, renovacijos ir pastatų administravimo ir priežiūros verslui. Buvau UAB „Merlangas” direktore, UAB „Pastatų valdymas” direktore.
✏ Nuo 2016 m. dirbu lektore, verslo konsultante. Patariu, kaip sėkmingai auginti, plėsti, vystyti ir parduoti įmones.
✏ Nuo 2015 m. individualiai konsultuoju žmones asmeninės motyvacijos, svajonių, tikslų išgryninimo ir siekimo, verslo kūrimo, registravimo, verslo modelio pasirinkimo klausimais.
✏ 2019 m. ISM vadybos ir ekonomikos universitete – organizacijų konsultavimo modulis.
✏ 2020 ISM vadybos ir ekonomikos universitete – įmonių strateginio valdymo modulis.

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE