Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

T. Naumčiuk. Galvokite ne tik apie save, bet ir apie kitus! 

2024-05-29

Sveiki, būsimi studentai/norintys studijuoti,

Niekada nesustokite BANDYTI!! Kažkas domina – bandykite, traukia – bandykite, meta iššūkį – bandykite! Šitas padrąsinimas ypač tinka jums, nes norite mokytis ir išmokti. Aišku, gal mokslai kartais kiek kartūs, bet vaisiai juk saldūs. Bet primenu, kad dėstytojai kažkada irgi buvo studentais, todėl jie supranta ir palaiko norinčius mokytis 🙂 Taigi, nebijokite BANDYTI ir stokite į Panevėžio kolegiją, kur galite rinktis iš sąrašo technologijos, sveikatos ir socialinių mokslų specialybių. PANKO sutiksite dėstytojus su bagažu žinių, patirties ir motyvacijos savo žinias skleisti būsimiems specialistams 🙂

Iki susitikimo rugsėjo pirmąją 😉

Pagarbiai
dėst. Toma N.

„Aš irgi turiu hobį!“- dar pakalbinta šūkteli dėstytoja Toma Naumčiuk.

„Domiuosi medicina. Gal net žaviuosi ja. Mėgstu žiūrėti video apie galūnių imobilizacijas ir žmones, turinčius psichinių ar fizinių ligų, skaitau knygas apie gydytojų išgyvenimus darbe ir pan.

Esu net baigusi paramediko studijas savo malonumui, dalyvavusi ne vienoje operacijoje ir patologinės anatomijos autopsijoje, padirbėjusi GMP, slaugiusi ir ,,bakstelėjusi” adata ne vienam sergančiajam. Manau, kad šis mano hobis yra labai praktiškas – juk svarbu jaustis pasitikinčiam tada, kai nelaimės atveju tektų kažkam padėti.

Kadangi pati dėstau PANKO, tai žinau, kad mes turime skubiosios medicinos pagalbos, slaugos ir kineziterapijos studentų. Aš džiaugiuosi už juos, jog jie nori ir turi galimybę išmokti daugiau apie žmogaus kūną ir jo ligas, kaip padėti sergančiam ar sužeistam žmogui. Baigus tokias ar panašias specialybes, mažų mažiausiai, galima išgelbėti bent jau artimojo gyvybę (net jei ir nedirbtumėte medicinoje).

Manau, hobis reikalingas visiems, o kartais tam tikri hobiai gali pasitarnauti ir kitiems 😉 Reziumė: galvokite ne tik apie save, bet ir apie kitus! 😇

Galimi darbdaviai:

CLOSE
CLOSE