Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

R. Adomaitienė pristatė pranešimą apie burnos higienistų veiklą, dirbant su nėščiomis moterimis

2024-10-03

Lektorė Rima Adomaitienė rugsėjo 26 d. dalyvavo Kauno kolegijos organizuotoje tarptautinėje konferencijoje „Sveikata, aplinka ir darnus vystymasis: tarpdisciplininis požiūris, 2024“ (Health, Environment and Sustainable Development: Interdisciplinary Approach / HESDIA-2024) ir pristatė pranešimą apie burnos higienistų veiklą dirbant su nėščiomis moterimis.

Kauno kolegijos organizuota konferencija sukvietė daug dalyvių iš skirtingų šalių, todėl pranešimai buvo pristatyti net keturiose skirtingose sekcijose. Daug dalyvių atvyko iš Skandinavijos, Latvijos, Olandijos ir kitų Europos šalių, nuotoliniu būdu savo tyrimą pristatė pranešėja iš Filipinų.

Mokslinės konferencijos telkia bendraminčius, kurie dalinasi žiniomis ir patirtimi, mokosi vieni iš kitų. Svarbu, kad tokių renginių metu dalyviai sulaukia grįžtamojo ryšio – konstruktyvios kritikos, įžvalgų ar klausimų, kurie gali padėti tobulinti jų tyrimus. Labai smagu, kad šioje konferencijoje vyko įdomios diskusijos, daug tyrėjų dalinosi savo pasiektais rezultatais bei prisidėjo prie mokslo pažangos ir kūrybinio bendradarbiavimo.

Galimi darbdaviai: