Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Erasmus+ mainų programa – tai galimybė pamatyti, išgirsti, išmokti, tobulėti !

2016-03-23

Panevėžio kolegijos dėstytojai Česlovas Bartkus, Ana Samuilova, Zita Kasperiūnienė, Jurgita Paulavičienė kovo 7-11 d. dalyvavo Thomas More Kempen universitete  (Geel, Turnhout Belgijoje) kasmet organizuojamame renginyje ,,Tarptautinės dienos 2016”. Dėstytojai vyko pagal Erasmus+dėstymo programą. Renginyje dalyvavo apie 130 dalyvių iš įvairių pasaulio šalių.

Dalyviams parengta programa buvo įdomi, vyko dalykiniai susitikimai. Vizito metu užmegzti dalykiniai ryšiai su užsienio partneriais, pasidalinta informacija apie studijų programas, studentų/dėstytojų mainų galimybes, bendrų projektų rengimą.

Pirmąją  atidarymo dieną vyko susitikimai  su tarptautinių ryšių skyriaus atstovėmis ir fakulteto dėstytojais. Dalyviai apžiūrėjo biblioteką, laboratorijas, praktinio mokymo bazę. Dėstytojai klausė užsienio lektorių paskaitas bei patys skaitė paskaitas buhalterinės apskaitos, finansų, logistikos, vadybos ir informacinių technologijų studijų programų studentams.

Po paskaitų Tarptautinių dienų dalyviams buvo suorganizuota  ekskursiją į Antverpeną, kurią vedė patys studentai. Dalyviai aplankė žymiausius ir įdomiausius miesto objektus susitiko su miesto meru ir Thomas More universiteto rektoriumi. Taip pat apsilankyta Turhout miesto tarptautinėje kompanijoje Carta Mundi, kuri gamina įvairiausias kortas ir žaidimus.

Galimi darbdaviai: