Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Logistikos diena Panevėžio kolegijoje

2017-04-28

Logistikos bendruomenė visoje Europoje kiekvienais metais, balandžio mėnesio trečiąjį ketvirtadienį, pažymi logistikos dieną (European Supply Chain Day). Šią progą balandžio 27 dieną paminėjo ir  Panevėžio kolegijos logistikos vadybos studijų programos, LV-15 gr. studentai: Gita Vologdina, Erika Pakarklytė, Karolina Strakšaitė, Arminas Pajuodis, Lukas Barauskas ir Mantas Pipiras.

Logistikos dienos tikslas – išsiaiškinti, ar Panevėžio kolegijos bendruomenė žino, kas yra logistika bei pradėti gražią tradiciją kasmet paminėti šią dieną.

Panevėžio kolegijos pirmojo korpuso foje visi kolegijos bendruomenės nariai buvo kviečiami sudalyvauti apklausoje mainais į saldų prizą.  Džiugu, jog dauguma nepabijojo prieiti prie logistikos tematika papuošto stendo ir nuoširdžiai pabendrauti su logistikos vadybos studentais.

Apklausa apie logistikos vadybą parodė, kad iš 85 apklaustųjų 3 asmenys nežinojo kas yra logistika, o 4 asmenys neatsakė į, iš profesinės pusės pateiktą klausimą, kas yra važtaraštis.

Tikimės, kad kitais metais Logistikos diena taip pat sėkmingai bus paminėta ir taps vienu iš tradicinių Panevėžio kolegijos renginių.

LV-15 gr. studentai

 

Logistikos dienos minėjimo akimirkos:

 

Galimi darbdaviai: