Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

ĮTEIKTI PAŽYMĖJIMAI NEFORMALIOJO ŠVIETIMO PROGRAMOS „APSKAITA KOMPIUTERIZUOTAI“ KLAUSYTOJAMS

2017-12-06

2017 m. lapkričio 7 – gruodžio 5 dienomis Panevėžio kolegijoje praktinius įgūdžius pagal Neformaliojo suaugusiųjų švietimo ir tęstinio mokymosi programą „Apskaita kompiuterizuotai“, finansuojamą Lietuvos Respublikos švietimo ir mokslo ministerijos skirtomis valstybės biudžeto lėšomis, tobulino 25 miesto ir regiono įmonėse dirbantys buhalteriai ir kiti klausytojai. Jie susipažino ir įgijo praktinių įgūdžių, dirbdami su „Stekas plius“ ir „Rivilė-Gama“ kompiuterinėmis buhalterinės apskaitos programomis, išmoko pritaikyti programų modulius apskaitos tvarkymui, formuoti pirminius buhalterinius dokumentus ir finansines ataskaitas.

Ši neformali 66 valandų švietimo programa padėjo įmonėse dirbantiems buhalteriams atnaujinti turimas teorines ir praktines žinias dirbant su populiariomis apskaitos programomis, susipažinti su IT pokyčiais apskaitoje.

2017 metais darbo rinkoje buhalterių paklausa išlieka aukšta, todėl šios srities specialistų kompetencijos tobulinimas yra itin aktualus ir naudingas regionui.

Panevėžio kolegija džiaugiasi galėdama prisidėti prie miesto ir regiono darbo rinkoje dirbančių specialistų konkurencingumo didinimo.

Galimi darbdaviai: