Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

ĮGYVENDINAMAS PROJEKTAS „AKADEMINIS SĄŽININGUMAS, KAIP KORUPCIJOS PREVENCIJOS PRIELAIDA: KOLEGIJŲ ATVEJIS“

2019-07-01

Klaipėdos valstybinės, Vilniaus, Panevėžio, Šiaulių valstybinės ir Utenos kolegijų studentų mokslinių draugijų nariai įgyvendina projektą!

Projekto tikslas – ugdyti skirtingų Lietuvos aukštųjų mokyklų studentų kūrybiškumą, kritinį mąstymą, iniciatyvumą, pilietiškumą, gebėjimus atlikti taikomąjį mokslinį tyrimą ir bendradarbiauti nacionaliniu mastu, atliekant akademinio sąžiningumo kaip korupcijos prevencijos kolegijose priemonės tyrimą. Projektas yra finansuojamas Švietimo, mokslo ir sporto ministerijos Pilietinių, mokslinių, kūrybinių ir sportinių studentų projektų finansavimo valstybės biudžeto lėšomis.

 

Klaipėdos valstybinės kolegijos ir projekto partnerių – Vilniaus, Panevėžio, Šiaulių ir Utenos kolegijų studentų mokslinių draugijų nariai kartu atliks taikomąjį mokslinį tyrimą „Akademinis sąžiningumas, kaip korupcijos prevencijos prielaida: kolegijų atvejis“.

Projekto dalyviai – Vilniaus, Panevėžio, Šiaulių ir Utenos kolegijų studentai. Iš viso bus apklausta ne mažiau kaip 1000 studentų, 300 absolventų bei 100 dėstytojų.

Projektas bus įgyvendinamas Vilniaus, Panevėžio, Klaipėdos, Šiaulių ir Utenos miestuose nuo š. m. gegužės 31 d. iki gruodžio 15 d.

Projektas bus reikšmingas:

Galimi darbdaviai: