Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Studentai dalyvavo konkurse „Darnus verslas šiandien ir rytoj“

2019-11-22

Lapkričio 20 dieną Panevėžio kolegijos PANKO komanda, kurioje dalyvavo BA-18 grupės studentės Neda Baltrūnaitė, Iveta Jasiūnaitė (vadovė Ana Samuilova) ir L-17 grupės studentas Rustam Makhmutov (vadovė Sandra Žukauskienė), dalyvavo Kauno kolegijoje vykusiame verslo idėjų konkurse „Darnus verslas šiandien ir rytoj“.

Konkurso tikslas: ugdyti kūrybingą, socialiai atsakingą, verslią asmenybę, pasižyminčią kritiniu mąstymu, kognityviniais gebėjimais, lavinant socialinius įgūdžius, pasitelkiant profesinių diskusijų įrankius tarpdisciplininiame kontekste.

Konkurse dalyvavo septynios komandos iš kolegijų  ir viena komanda iš Vytauto didžiojo universiteto. Studentai turėjo pristatyti savo verslo idėją ne tik žodžiu, bet ir  parengti stendinį pranešimą.

Verslo idėjas vertino kompetentinga komisija: Audronė Alijošiūtė-Paulauskienė (Darnaus vystymosi ekspertė), Tadas Stankevičius (VšĮ ,,Kaunas IN“ Verslo skyriaus vadovas), Odeta Bložienė (UAB ,,Burokėlis ir krapas“ vadovė). Visiems konkurso dalyviams buvo įteiktos rėmėjų ir organizatorių parengtos dovanos, vadovėms padėkos, o studentams  pažymėjimai (suteikiantys 1 ECTS).

Galimi darbdaviai: