Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Kolegijos veidai: Gajus Šlenderis

2020-04-22

Panevėžio kolegijos informacinių sistemų studijų programos trečiakursis Gajus Šlenderis šypteli: ne paslaptis, jog įtaką pasirinkti studijas būtent šioje mokslo įstaigoje padarė anksčiau mokslus baigęs brolis. „Didelį dėmesį skyriau išnagrinėti studentų ir dėstytojų bendravimą, įsitikinti, ar čia man bus vieta tobulėti ir mokytis“, – sako aukštuosius mokslus netrukus baigsiantis studentas.

Ir dabar Gajus prisipažįsta ne vienam bičiuliui rekomenduojantis mokslus Panevėžio kolegijoje nes, pasak jo, mokslas čia – lengvai sunkus.

Vaikinas nuo pat pirmųjų studijų metų aktyviai įsitraukė į kolegijos studentų mokslinę veiklą, todėl stengiasi nepraleisti pasiūlymų kartu su kolegijos atstovais aplankyti ir kituose miestuose esančius socialinius partnerius, ugdymo įstaigas.

Trečiakursis prisipažįsta, jog įvairūs išvažiavimai į studijų muges, karjeros dienas ir galimybė pristatyti kolegijos veiklą kitiems – bene labiausiai jį dominantis dalykas.

„Stengiuosi priimti ir kvietimus prisėdi prie kolegijos studentų laisvalaikio – nesvarbu, tai organizuojamas filmų vakaras, stalo futbolo turnyras, o gal tiesiog pasisėdėjimas studentų erdvėje. Nors studentavimui savo gyvenime niekada neskyriau didelio dėmesio, bet niekada neatmesdavau ir galimybės linksmai praleisti laiką su bendraminčiais prie ežero ar tinklinio aikštelėje“, – pasakoja Gajus.

Nuo pat mažų dienų mėgęs leisti laiką prie kompiuterio ne tik žaidžiant kompiuterinius žaidimus, bet ir renkant įvairią informaciją, G. Šlenderis dabar nė kiek nesigaili pasukęs informacinių technologijų link.

„Dar mokykloje pradėjus mokytis programavimą supratau, kad tai yra tai, kas man patinka ir teikia džiaugsmą“, – sako jis.

 

Galimi darbdaviai: