Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

[:lt]Ekraniečiams iššūkį metė studentai[:]

2015-07-21

[:lt]

2011 m. Lapkričio 16 d. Panevėžio kolegijos studentų atstovybė 8-ojo gimtadienio ir artėjančios Tarptautinės studentų dienos proga surengė futbolo turnyrą PankoSA taurei laimėti. Žiūrėkite video reportažą per FKE TV!

Į sporto šventę buvo pakviesti “Ekrano” žaidėjai, kurie draugiškomis rungtynėmis prieš aikštės šeimininkus, Panevėžio kolegijos studentų atstovybės komandą ir pradėjo turnyrą.

„Esame dideli futbolo gerbėjai, tad nutarėme surengti draugišką futbolo turnyrą. Labai džiaugiamės, kad renginyje dalyvavo „Ekrano“ futbolininkai, savo gimtajame mieste turėti Lietuvos futbolo čempionus ir jų nepakviesti, būtų nuodėmė. Sulaukėme nemažai svečių iš kitų miestų. Norime padėkoti visiems dalyviams, žiūrovams, visiems prisidėjusiems prie turnyro organizavimo. Ypatingai dėkojame Panevėžio futbolo akademijai už pagalbą. Tai tikrai nebuvo paskutinis mūsų sporto turnyras“, – teigė Panevėžio kolegijos studentų atstovybės prezidentas Donatas Šniutė.

Ekraniečiai salės futbolo aikštėje daug vargo neturėjo ir įveikė studentus. Tačiau kur kas už rezultatą svarbesnis yra kitas akcentas: užmegzta draugystė tarp kolegijos ir futbolo klubo, kuri ir ateityje gali virsti gražiomis, sportiškomis, įdomiomis akcijomis.

Prieš rungtynes tiek PankoSA, tiek Panevėžio kolegijos vadovai pasveikino Lietuvos čempionus įteikdami simbolines dovanas. Futbolininkai neliko skolingi ir įteikė gimtadienio dovaną PankoSA`i.

Simbolines atidarymo rungtynes 7:3 laimėjo FK „Ekranas“, kurio gretose rungtyniavo Arnas Ribokas, Rytis Pilotas, Marko Andelkovič, Mauro Alonso ir Kornelijus Timofejevas.

Turnyre dalyvavo Panevėžio kolegijos komanda (Panko), Panevėžio kolegijos studentų atstovybės komanda (PankoSA), Mykolo Romerio universiteto studentų atstovybės komanda (MRUSA), Alytaus kolegijos studentų atstovybės komanda (AKSA) ir Vilniaus kolegijos studentų atstovybės komanda (VikoSA). Komandos sudėtį sudarė keturi vaikinai ir viena mergina.

PankoSA taurę laimėjo ir garbingąją pirmąją vieta užėmė Panevėžio kolegijos komanda, antri liko MRUSA, treti – PankoSA, ketvirtoje vietoje – AKSA ir penktoje – VikoSA.

[:]

Galimi darbdaviai: