Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

[:lt]Pirmakursių krikštynos[:]

2015-10-16

[:lt]

FUKSŲ KRIKŠTYNOS 2015

Spalio 8 d., ketvirtadienį, vyko fuksų krikštynos, kurių metu, Panevėžio kolegijos pirmakursiai pagaliau buvo pakrikštyti ir tapo tikrais kolegijos studentais. Krikštynų metu jie davė priesaiką gerai mokytis, gerbti dėstytojus, nerūkyti prie kolegijos ir ne tik. Taip pat savo studentams priesaikas davė ir jų kuratoriai. Kuratoriai prisižadėjo neapleisti savo kuruojamos studentų grupės bei atsiliepti į jų pagalbos šauksmą bet kuriuo metu. Toliau vyko, jau tradicija tapusios, orientacinės žaidynės. Susirinkę studentai buvo paskirstyti į 6 grupes ir gavę žemėlapį pasileido ieškoti nurodytų punktų, kuriuose jų laukė linksmos užduotys: ketureilio kūrimas, „selfie“ su skirtingo amžiaus žmonėmis, užduotis su balionais, kibiru, ypatingo, specialiai šiai progai sukurto, recepto gėrimu bei rūbų virvės užduotis. Kol studentai „darbavosi“ punktuose, kolegijoje jų kuratoriai taip pat nenuobodžiavo. Jiems teko padaryti studentišką lauknešėlį savo grupei, kuris vakarinėje krikštynų dalyje buvo įteiktas grupės atstovui. Atlikę užduotis fuksiukai grįžo į pradinį tašką, kur jiems buvo išdalinti fukso pasai ir visi buvo pakviesti į vakarinę krikštynų dalį.

Vakarinė dalis prasidėjo 21 val. kokteilių bare „Pataja“. Joje studentų taip pat laukė daug linksmų žaidimų, šokių ir, žinoma, prizų, kuriuos įsteigė renginio rėmėjai: Panevėžio kolegija, degalinių tinklas „EMSI“, Avon – kompanija moterims, kokteilių baras „Pataja“. Vakarinėje dalyje buvo peržvelgtos visos krikštynų akimirkos, skambėjo sveikinimo žodžiai, kuriuos pirmakursiams tarė Panevėžio kolegijos direktorius Egidijus Žukauskas, o linksmą nuotaiką viso vakaro metu palaikė vakaro vedėjai: Inga ir Orestas.

Vakaras tęsėsi dar ilgai, o renginys susilaukė daug gražių atsiliepimų. Džiugu, kad į šį renginį atvyko kolegijos direktorius, administracijos atstovai, susirinko tiek daug pirmakursių, kuriems vakarinėje dalyje kompaniją palaikė ir vyresnių kursų studentai. Visi Jūs sukūrėte nuostabią šventę. Ačiū!

Dovilė Pelegrimaitė

[:]

Galimi darbdaviai: