Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Išaiškinti tinklinio varžybų finalininkai

2016-03-21

Kovo  pradžioje Panevėžio kolegijos sporto salėje vyko Lietuvos kolegijų studentų 2016 m. XVI sporto žaidynių tinklinio varžybos. Dėl susiklosčiusių aplinkybių varžybos perkeltos į mūsų kolegiją sutapo su jau tradiciškai, per sportinę veiklą, minima Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena. Varžybas atidarė Panevėžio kolegijos direktorius Egidijus Žukauskas. Jis pasveikino sportininkus su Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo diena  ir palinkėjo komandoms sportinės sėkmės.

Pirmos rungėsi Panevėžio kolegijos ir Šiaulių valstybinės kolegijos merginų komandos. Mūsų merginos žaidė darniai, tačiau trūko pasitikėjimo savimi, tikėjimo pergale. Setai pralaimėti minimaliu skirtumu, o tai užkirto kelią į tinklinio varžybų finalus.

Dėl patekimo į tinklinio varžybų finalus varžėsi 4 vaikinų komandos: Panevėžio kolegija, Lietuvos aukštoji jūreivystės mokykla, Šiaulių valstybinė kolegija, Vilniaus kooperacijos kolegija. Mūsų aukštosios mokyklos vaikinų tinklinio komandos patekimą į finalą lėmė sėkmė. Taip pat finale žais Lietuvos aukštoji Jūreivystės mokykla.

Panevėžio kolegijos direktorius Egidijus Žukauskas padėkojo merginoms už dalyvavimą lengvosios atletikos varžybose, už gražų tinklinio žaidimą merginų ir vaikinų komandoms.

 

Informaciją parengė dėstytoja Lilija Kryževičienė

Galimi darbdaviai: