Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Įspūdžiai iš stažuotės Ispanijoje pagal Erasmus+ programą

2016-04-11

Biomedicinos mokslų katedros vedėja Ingrida Kupčiūnaitė kartu su Grožio terapijos studijų programos pirmininke Laura Janušoniene 2016 m. kovo 21-22 dienomis stažavosi pagal Erasmus+ programą Mayan Luxury Spa, Hotel EL Palace 5* GL organizacijoje Ispanijoje.

Vizito metu susipažinta su įstaigos infrastruktūra, klientams siūlomomis procedūromis, ritualais,  su kliento aptarnavimo protokolais bei darbo priemonėmis. Diskutuota apie tai, ką reikėtų tobulinti Grožio terapijos studijų programos turinyje, kuris būtų daugiau adaptuotas Europos SPA rinkai. Buvo įdomu išgirsti, jog jiems reikalingi tik grožio terapijos specialistai, kurie SPA centre dirba nuo manikiūro-pedikiūro procedūrų iki veido ir kūno masažų ritualų. Vyko diskusijos apie bendradarbiavimą ateityje,  įstaiga suinteresuota priimti tik Grožio terapijos studijų programos studentus į praktiką, todėl, kad jie yra plataus profilio specialistai. Nuvykę studentai į šią praktiką būtų apmokomi šio SPA centro klientų aptarnavimo protokolais, supažindinami ir apmokomi dirbti su naujomis masažo technikomis (masažas akmenimis, masažas vytelėmis ir kt.). Yra nuostabu, jog po apmokymų (kurie yra nemokami) studentai iš karto galėtų dirbti su šio centro VIP klientais.

Taip pat pasidalinta gerąja praktika rengiant grožio terapijos specialistus. SPA centras džiaugiasi mūsų grožio terapijos absolvente Egle Kalačovaite, kuri atliko praktiką pagal Erasmus+ programą. Buvo džiugu išgirsti, jog mūsų absolventės bazinis parengimas yra labai aukštas. Pasibaigus šiai programai studentei pasiūlytas darbo kontraktas.

Galimi darbdaviai: