Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Jubiliejinėje 20-ojoje tarptautinėje verslo praktinio mokymo firmų mugėje ir Panevėžio kolegijos komanda

2016-04-20

Šiandien Vilniuje vyksta 20-oji tarptautinė verslo praktinio mokymo firmų mugė. Mugėje, kaip ir kasmet taip ir šiemet, dalyvauja Panevėžio kolegijos komanda, vadovaujama lektorės Anos Samuilovos. Linkime komandai sėkmės!

Verslo praktinio mokymo firmų mugėje, kurioje moksleiviai ir studentai prekiauja savo įmonių sukurtomis imitacinėmis prekėmis ir paslaugomis, o už jas atsiskaitoma virtualia mugės valiuta. 6iais metais Mugės atidaryme dalyvauja švietimo ir mokslo viceministras Rolandas Zuoza.
Mugėje prisistatys 38 komandos, kurias sudaro daugiau kaip 300 mokinių ir studentų. Bus prekiaujama dailės, floristikos, kulinarijos ir kitais gaminiais, siūlomos turizmo, fotografavimo, reklamos, bankininkystės, draudimo, ekspedijavimo ir kitos paslaugos. Visi mugės lankytojai gaus po 5000 eurų virtualų kreditą, kurį galės išleisti mugėje.
Mugėje bus išrinktos geriausios studentų ir moksleivių įmonės ir jų vadybininkai. Sėkmės PANEVĖŽIO KOLEGIJOS komandai!
Verslo praktinio mokymo firmos – tai mokyklose, kolegijose ir kitose švietimo įstaigose veikiančios imitacinės bendrovės, kurias valdo moksleiviai ir studentai. Pagrindinis jų tikslas – praktiškai susipažinti su verslo procesais, išmokti bendrauti ir vesti derybas, įgyti pardavimo įgūdžių.
Renginį organizuoja Švietimo ir mokslo ministerija, Vilniaus kolegijos „Simulith centras“ ir Lietuvos imitacinių bendrovių asociacija „Liba“.

Galimi darbdaviai: