Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

K. Paltaroko gimnazijos mokinių vizitas Panevėžio kolegijoje

2016-05-05

Panevėžio Kazimiero Paltaroko gimnazijos mokytojai pasinaudojo puikia galimybe – Pamoka KITAIP. Kuomet mokytojai dėl vienokių ar kitokių priežasčių (liga, stažuotė, kvalifikacinis renginys…) negali vesti pamokų, siekiant užtikrinti mokinių užimtumą, į pamokas galima pasikviesti Panevėžio kolegijos dėstytojus arba patiems atvykti į Kolegiją.

2016 m. gegužės 4 d. K. Paltaroko gimnazijos 3 grupės 7-8 klasių mokinių apsilankė Panevėžio kolegijoje. Pirmai grupei Pamoką KITAIP „ Netradicinių pastatų statyba“ vedė II kurso Technologijos mokslų katedros studijų programos „Statyba“ studentė Laura Gudonytė. Mokiniai sužinojo iš ko statomi pastatai, kokių yra statinių formų, išgirdo apie aukščiausią pasaulio pastatą. Vėliau vyko trumpa viktorina, už teisingus atsakymus mokiniai gavo skatinamųjų prizų su kolegijos atributika.

Antrai grupei Pamoką KITAIP „Savęs pažinimo svarba“ vedė Studijų ir karjeros centro konsultantė Jovita Černienė. Mokinai suprato, kad kiekvienas žmogus yra unikalus. Tik gerai įsigilinęs į save, savo interesus, vertybes, stipriąsias ir tobulintinas puses, galės tinkamai pasirinkti ar susikurti savo svajonių karjerą.

Trečiai grupei pamoką KITAIP „ Geografija – tai galimybė pabuvoti visur, neišeinant iš klasės“ vedė  Socialinių mokslų katedros studijų programos „ Turizmo ir laisvalaikio vadyba“ lektorė Jūratė Steponavičienė. Pamokos metu mokiniai „nukeliavo“ į tolimas šalis, susipažino su jų kultūra bei istorija.

Po pamokos kiekviena grupė turėjo galimybę susipažinti su Praktinio mokymo centru, laboratorijomis, kurias pristatė Praktinio mokymo centro vadovas Kęstutis Lukoševičius, laboratorijų vedėjas Vaidas Pribušauskas, Studijų ir karjeros centro konsultantė Aušra Eismontienė.

Galimi darbdaviai: