Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Kviečiame į ES programos „Europa piliečiams“ informacinį seminarą Panevėžyje

2017-01-17

2017 m. kovo 1 d. yra ES programos „Europa piliečiams“ paraiškų teikimo terminas visoms programos priemonėms: Europos atminimo, Miestų partnerystės, Miestų tinklų ir Pilietinės visuomenės.

„Europa piliečiams“ biuras Lietuvoje šiam terminui paraiškas teikiančias ar apie programą daugiau sužinoti norinčias organizacijas kviečia į informacinį seminarą  Panevėžyje, kuris vyks  sausio 24 d. (antradienį) 13-16 val. Panevėžio rajono švietimo centre (Beržų g. 50, Panevėžys).

Seminaro metu bus pristatyta programos struktūra, nuolatiniai programos prioritetai, pagrindiniai projektams keliami reikalavimai, aptarta paraiškos teikimo procedūra bei paraiškai reikalingi pateikti dokumentai.

Taip pat seminare dalyvaus ir patirtimi dalinsis asociacijos „Novi Homines“ įkūrėja Ieva Jasaitytė drauge su komanda ir partneriais iš Graikijos, Maltos, Ispanijos, Portugalijos ir Rumunijos, sėkmingai įgyvendinusį projektą ‚Nuteistieji: dabarties problemos ir indėlis į Europos Sąjungos ateitį“.

Renginiuose kviečiame dalyvauti NVO, pilietinės visuomenės bei jaunimo organizacijų, bendruomenių, švietimo bei kultūros įstaigų, savivaldybių atstovus.

Seminaras organizuojamas bendradarbiaujant su Panevėžio Europe Directinformacijos centru.

Dalyvavimas seminaruose nemokamas ir dalyvių skaičius neribojamas, tačiau norinčius dalyvauti prašome registruotis el. paštu: info@pilieciams.eu. Laiške būtinai nurodykite seminaro miestą, vardą, pavardę, atstovaujamą organizaciją bei pareigas.

 

Daugiau informacijos: http://bit.ly/2jv4wVw

Galimi darbdaviai: