Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Erasmus+ vizitas į XABEC profesinio mokymo centrą

2017-05-11

2017 m. gegužės 4-5 dienomis Panevėžio kolegijos Technologijos mokslų fakulteto dėstytojas Donatas Pelenis ir studijų administratorė Ineta Pučkytė pagal ERASMUS+ programą lankėsi Ispanijos Karalystės, Valensijos XABEC profesinio mokymo centre.

Vizito metu Panevėžio kolegijos atstovai buvo supažindinti su XABEC profesinio mokymo centro bazė – laboratorijomis, auditorijomis, turimais įrenginiais. Ineta Pučkytė pirmąją dieną skaitė pranešimą ir XABEC bendruomenei pristatė Panevėžio kolegiją (veiklą, bendradarbiavimo galimybes, studijų programas, turimą studijų bazę). Taip pat buvo aptartos tarptautinio projekto „SMARTEL – Išmaniųjų matavimų ir namų automatikos technologijų mokymas elektrikams“ veiklos, atsakomybės, pristatyti atlikti darbai ir paruošti aprašai.

Siekiant ateityje ir toliau kartu bendradarbiauti rengiant projektus Donatas Pelenis XABEC atstovams pristatė Technologijos mokslų fakulteto studijų programoje „Elektros ir automatikos įrenginiai“ dėstomus studijų krypties dalykus. Pristačius ir palyginus abiejų partnerių „Elektros ir automatikos įrenginiai“ studijų programoje dėstomus dalykus, turimą mokymo bazę buvo aptartos tolimesnio bendradarbiavimo ir naujo projekto rengimo gairės.

Galimi darbdaviai: