Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Ugdome inovatyviai

2017-10-13

Spalio 11 d. Panevėžio kolegijos Studijų programos „Ikimokyklinio ugdymo pedagogika“ studentės Panevėžio lopšelyje-darželyje „Draugystė“ stebėjo fizinio aktyvumo veiklas. Darželis yra pasirinkęs sveikatos stiprinimo kryptį. Priešmokyklinio ugdymo pedagogės Lilija Ražanauskienė vedė integruotą veiklą „Mėlynoji pakrantė“, o Lijana Kairienė keliavo „Rudens takeliu“. Joms akomponavo muzikinio ugdymo pedagogė Sigita Paškevičienė. Šių ugdomųjų veiklų tikslas – pastebėti, kaip skatinama vaikų motorinė raida, kokius metodus ir ugdymo būdus pasirenka patirtį turinčios pedagogės, kaip saugoma ir tausojama vaikų sveikata. Paskaitą netradicinėje aplinkoje organizavo lektorė Lilija Kryževičienė.

Ugdymo įstaigos vadovė direktorė Jurgita Ožekauskienė pasidžiaugė, kad pavyko sutelkti darželio pedagoges vaikų fizinio aktyvumo skatinimui. Demonstruojamos veiklos buvo inovatyvios, vyravo džiugi ugdytinių nuotaika.

Studentės suprato, koks svarbus ir nelengvas uždavinys yra motyvuoti vaikus fiziniam aktyvumui, palaikyti ir stiprinti jų sveikatą.

 

                                                                                                            Lilija Kryževičienė

Galimi darbdaviai: