Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Bendruomeniškumą skatinantis sporto renginys

2018-12-05

2018 m. gruodžio 4 d. Panevėžio kolegijos sporto salėje vyko sporto šventė „Ištiesk draugui ranką“. Renginį draugo dienai paminėti organizavo Socialinių mokslų fakultetas. Siekiant kolegijos bendruomeniškumo buvo pasiūlyta sudaryti mišrias estafečių komandas, kuriose bendradarbiautų dėstytojai ir studentai.

Po energingo Zumbos šokio komandos susirungė linksmose estafetėse. Čia pralaimėjusių nebuvo. Tad sveikiname administracijos darbuotojus, Socialinių mokslų fakulteto, Biomedicinos mokslų fakulteto dėstytojus ir studentus bei Erasmus+ studentų komandą, visus dalyvius, ištiesusius draugiškumo ranką ir puikiai atstovavusius savo mažąsias bendruomenes. Sudegintų kalorijų atstatymui, komandoms įteikti saldieji „Skruzdėlynai“.

Antroje renginio dalyje susibūrusios trys komandos linksmai žaidė tinklinį (orasvydį). Žaidime Erasmus+ studentai buvo pranašesni už studentų ir dėstytojų komandas. Visi žaidėjai buvo apdovanoti medaliais – snaigėmis.

Renginį vainikavo saldumynai, merginų kepti meduoliai ir karšta arbata. Sporto šventę rengusios Ikimokyklinio ir priešmokyklinio ugdymo programos pirmo kurso studentės ir lektorė Lilija Kryževičienė dėkoja visiems už smagiai praleisti vakarą.

Galimi darbdaviai: