Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Tarptautinėje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje pristatomos studijų galimybės Panevėžyje

2019-02-07

Panevėžio kolegija dalyvaus šiandien prasidedančioje tarptautinėje mokymosi, žinių ir karjeros planavimo parodoje „Studijos 2019“, kuri vyks vasario 7-9 dienomis Lietuvos parodų ir kongresų centre LITEXPO.

Panevėžio kolegijos komunikacijos kampanijoje vyrauja molekulės simbolis. Norima, kad būsimi studentai profesijos pasirinkimą vertintų kaip tam tikrą cheminį procesą. Profesija, kaip ir chemija, yra ryšis su gyvenimu. Kaip be chemijos nesukursi jokios medžiagos, taip be studijų aukštojoje mokykloje bus sunku atrasti savo profesinį kelią. Abejuose procesuose svarbu viską susieti su praktika. Molekulės vaizdavimu siekiama stojančiuosius paskatinti pajusti „chemiją“ su savo būsima specialybe ir suprasti kokia studijų kryptis jam tinka labiausiai.

Šiemet parodoje kolegija pristatys ir molekulės idėją atspindintį leidinį, kuriame išsamiai pristatomos studijų programos. Skirtingos spalvos molekulė reprezentuoja skirtingą Panevėžio kolegijos fakultetą: raudona molekulė – Biomedicinos mokslų, žalia molekulė – Socialinių mokslų, mėlyna – Technologijos mokslų.

Panevėžio kolegija kasmetinėje parodoje „STUDIJOS 2019“ kvies dalyvauti žaidimuose ir laimėti Panevėžio kolegijos prizus.  Fakultetų atstovai ir studentai mokiniams teiks išsamią informaciją apie priėmimo į kolegijos studijų programas sąlygas, pasakos apie studijas bei studentiško gyvenimo ypatumus Panevėžyje.

„STUDIJOS 2019“ – tai didžiausia tarptautinė paroda Baltijos šalyse ir svarbiausias žinių bei karjeros planavimo renginys Lietuvoje. Čia pristatomos visos mokymosi, studijų, neformalaus švietimo paslaugos Lietuvoje, užsienio aukštųjų mokyklų programos, savanorystės ir kitos savirealizacijos galimybės, verslo įmonių, kuriančių patrauklias darbo vietas, pasiūlymai, neformalaus švietimo ir saviugdos paslaugos.

 

 

Galimi darbdaviai: