Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

PAPILDOMAS PRIĖMIMAS

2019-08-12

Papilodmas priėmimas į Panevėžio kolegijos siūlomas studijų programas nuo rugpjūčio 12 d. iki rugpjūčio 15 d.

Papildomame priėmime galės dalyvauti ir tie asmenys, kurie pagrindinio priėmimo metu savo prašymų nebuvo užregistravę Lietuvos aukštųjų mokyklų asociacijos bendrajam priėmimui organizuoti (LAMA BPO) Bendrojo priėmimo informacinėje sistemoje. Papildomo priėmimo metu teikiamas naujas prašymas, kuriame stojantysis gali įtraukti ne daugiau kaip 6 pageidavimus.

Papildomame priėmime asmuo, sudaręs valstybės finansuojamą studijų sutartį su aukštąja mokykla arba gavęs studijų stipendiją, gali pretenduoti tik į valstybės nefinansuojamą studijų vietą. Jeigu stojantysis pagrindiniame etape sudarė valstybės nefinansuojamą studijų sutartį su aukštąja mokykla arba jeigu negavo ar nepriėmė jokio kvietimo studijuoti, gali pretenduoti tiek į valstybės finansuojamą, tiek į valstybės nefinansuojamą studijų vietą (ir studijų stipendiją).

Visą informacija apie priėmimą rasite tinklalapyje: www.lamabpo.lt arba papildomos informacijos teiraukitės Panevėžio kolegijos Studijų, karjeros ir užimtumo centre.

Taip pat norime priminti, kad taip pat vyksta TIESIOGINIS PRIĖMIMAS. Tiesioginio priėmimo metu galima pretenduoti į valstybės nefinansuojamas studijų vietas. Pateikę Panevėžio kolegijos priėmimo tarnybai išsilavinimo dokumentus ir atitinkantys stojimo reikalavimus, stojantieji jau dabar gali pasirašyti studijų sutartis. Tiesioginis priėmimas vyks ir pasibaigus bendrajam priėmimui į tas studijų programas, kuriose bus likę laisvų studijų vietų.

Kontaktai:

Laisvės a. 23 – 117

Tel. (8 45) 46 77 87

ausra.eismontiene@panko.lt

edita.kriukaite@panko.lt

Galimi darbdaviai: