Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegija dalyvavo EXPO AUKŠTAITIJA 2019

2019-10-01

Rugsėjo 27-29 d. Panevėžio kolegija įsijungė į parodos „EXPO Aukštaitija 2019“ šventinį šurmulį. Panevėžio kolegijos bendruomenė bendravo su į stendą gausiai atvykusiais parodos dalyviais. Jos metu pristatyta kolegija, studijų programos, lankytojai buvo kviečiami dalyvauti loterijoje ir laimėti įvairių prizų su kolegijos atributika.

Pirmąją parodos dieną, penktadienį, Panevėžio kolegijos stende su parodos lankytojais bendravo kolegijos vadovas dr. Gediminas Sargūnas, direktoriaus pavaduotojas mokslui ir plėtrai dr. D. Bakšys, Tarptautinių ryšių, marketingo bei projektų vadovė R. Gvozdienė, Socialinių mokslų fakulteto dekanė dr. R. Glinskienė, Technologijos fakulteto dekanė dr. J. Lieponienė, marketingo projektų vadovė Dovilė Jankevičienė. Praktinio mokymo centro vadovas Kęstutis Lukoševičius mugės metu lankytojus supažindino su 3D spausdintuvu bei jo kurtais prototipais, smalsuoliai galėjo iš arčiau susipažinti, kaip vyksta spausdinimo procesas.  Vakare studijų karjeros ir užimtumo centro atstovės – Aida ir Edita  konsultavo besidominčius Panevėžio kolegijos siūlomomis studijų programomis. Socialinių mokslų fakulteto dekanės pavaduotoja MTEPI veiklai Rimanta Pagirienė kvietė prisijungti vyresnio amžiaus lankytojus prie Aukštaitijos savišvietos akademijos bei supažindino su neformalaus ugdymo galimybėmis Panevėžio kolegijoje.

Antroji parodos „EXPO Aukštaitija 2018“ diena buvo skirta fakultetų pristatymams. Pirmoje dienos dalyje stende galėjote sutikti Technologijos mokslų fakulteto Statybos ir Elektros ir automatikos įrenginių studijų programos studentus bei dėstytoja Jurgita Paulavičiene. Studentai noriai dalinosi savo patirtimi kolegijoje, pasakojo apie studijų programas bei galimybes. Po pietų stende šurmuliavo Biomedicinos fakulteto atstovai, kurie pristatė Grožio terapijos, Kineziterapijos, Bendrosios praktikos slaugos bei Burnos higienos studijų programas. Burnos higienistai paaiškino kaip prižiūrėti dantis, supažindino su įvairiomis priemonėmis, burnos higienos naujovėmis. Šeštadienio vakarą Socialinių mokslų fakultetui atstovavo dėstytoja dr. Diana Micevičienė kartu su Buhalterinės apskaitos studentėmis.

Visą šeštadienį parodos lankytojai galėjo pasidaryti momentines nuotraukas esančioje foto būdelėje. Šis užsiėmimas ypač džiugino susirinkusius ne tik lankytojus, bet ir parodos dalyvius.

Sekmadienį parodos dalyviai turėjo progą susipažinti su studentų atstovybės (PankoSA) nariais bei išmėginti laimę žaidžiant stalo futbolą. Parodos lankytojai aktyviai dalyvavo stende vykusioje loterijoje, nudžiugino teisingais atsakymais apie kolegiją, stojimo sąlygas ir kt. Studentai dalijosi savo patirtimi vienoje ar kitoje studijų programoje bei pasakojo apie atstovybės veiklą ir užimtumą.

Galimi darbdaviai: