Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Priėmimas į Panevėžio kolegiją

2020-06-23

Nuo birželio 1 d. jau galite pildyti stojimo prašymus studijuoti Panevėžio kolegijoje. Tai galite padaryti elektroniniu būdu adresu www.lamabpo.lt arba atvykę tiesiogiai į Panevėžio kolegiją (Laisvės a. 23-118 kab.)

Panevėžio kolegija – savarankiška valstybinė aukštoji mokykla, orientuota į kokybiškas aukštojo mokslo studijas ir praktinę veiklą. Šioje aukštojoje mokykloje vykdomos aukštosios koleginės studijos, plėtojami taikomieji moksliniai tyrimai. Kolegiją sudaro 3 fakultetai, vykdomos 20 koleginių studijų programų.

Savo žinias studentams perduoda kompetetingi dėstytojai. Besimokantieji teorinius ir praktinius įgūdžius gali pritaikyti tarptautinių praktikų ERASMUS+ metu, jiems yra suteikiamos sąlygos naudotis kokybiška Panevėžio kolegijos praktine baze.

Kolegija tikslingai orientuojasi į darbo rinkos poreikių tenkinimą Panevėžio regione, todėl yra itin vertinama praktikų kokybė. Šiuo metu kolegija yra pasirašiusi beveik tris šimtus bendradarbiavimo sutarčių.

Panevėžio kolegijoje vykdomos pirmos pakopos profesinio bakalauro studijos. Būsimiems studentams siūlome rinktis iš 20 studijų programų biomedicinos, technologijų ir socialinių mokslų srityse.

Dėmesio! Konkursinis stojamasis balas į valstybės nefinansuojamas vietas (VNF), stojantiems tiesioginiu būdu (Laisvės a. 23-118 kab.), yra ne mažesnis nei 2 balai.

Šįmet planuojama patvirtinti ir naują – Skubiosios medicinos pagalbos – studijų programą. Šios programos tikslas yra parengti profesionalius skubiosios medicinos pagalbos paramedikus, gebančius savarankiškai ir kartu su medikų pagalba teikti būtinąją (pirmąją ir skubiąją) medicinos pagalbą įvairaus amžiaus žmonėms, įvertinus gyvybinių funkcijų sutrikimo laipsnį bei traumų pobūdį, demonstruoti kritinį mąstymą bei vystyti mokslu pagrįstą praktinę veikslą.

Panevėžio kolegija siūlo rinkoje paklausias Socialinių mokslų krypties studijų programas: verslo vadybą, inžinerinę vadybą, tarptautinį verslą, o taip pat vienas populiariausių Technologijos mokslų krypties studijų programas – elektromechaniką, elektros ir automatikos įrenginius, informacijos sistemų kūrimą ir priežiūrą.

Daugiau apie studijų programas skaitykite: www.panko.lt

Sunku apsispręsti? Susisiekite su mumis ir mes padėsime jums pasirinkti teisingai!

kolegija@panko.lt, tel. nr. Tel. +370 45 460322

Galimi darbdaviai: