Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

EXPO AUKŠTAITIJA 2020 (FOTOGALERIJA)

2020-09-29

Visą savaitgalį Panevėžyje, CIDO arenoje šurmuliavo jubiliejinė, 25-oji EXPO AUKŠTAITIJA 2020 paroda.

Paroda „EXPO Aukštaitija“ tradiciškai prasidėjo IQ forumu „Panevėžys globaliame pasaulyje: skaitmenizacijos ir švietimo tandemas“. Forumą organizavo Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmai ir britų savaitraščio „The Economist“ partneris Lietuvoje žurnalas IQ.

Parodos lankytojus į savo stendą kvietė ir Panevėžio kolegijos atstovai. Šiais metais koronavirusas koregavo ne tik parodos sąlygas, bet ir galimybes iš arčiau pristatyti savo veiklas. Vis tik šįmet miesto gyventojams ir svečiams buvo pristatytas vienas iš Panevėžio kolegijos robotizuotos laboratorijos robotų. Specialiai užprogramuota ranka dalijo lankytojams logotipais paženklintus balionus.

Stende lankėsi Panevėžio kolegijos direktorius dr. Gediminas Sargūnas, pavaduotoja dr. Jurgita Lieponienė, fakultetų dekanai – Ingrida Kupčiūnaitė, dr. Rasa Glinskienė, dr. Evaldas Sapieliauskas, garbingi svečiai ir ilgamečiai kolegijos partneriai.

Tris dienas trukusios parodos metu buvo pristatyta Panevėžio kolegijos veikla, konsultuota stojimo klausimais, galimybėmis išvykti į Erasmus+ programas.

Viso renginio metu išskirtinis dėmesys skirtas stendo lankytojams, kurie termovizoriaus pagalba galėjo pasitikrinti savo kūno temperatūrą.

Galimi darbdaviai: