Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Erasmus+ projekto 3LoE pirmasis virtualus partnerių susitikimas

2020-12-08

Panevėžio kolegijoje startavęs tarptautinis Erasmus+ programos 3-iojo pagrindinio veiksmo projektas “Three-level Centers of Professional Excellence: Qualification, Entrepreneurship and Innovation in the Green Economy“ 2020 m. gruodžio 7 dieną kvietė į pirmąjį tarptautinį projekto partnerių šalių susitikimą.

Atsižvelgiant į susiklosčiusią pasaulinę COVID-19 pandemiją, susitikimas vyko nuotoliniu būdu. Tačiau tai nesutrukdė skirtingų šalių partneriams susipažinti, pasidalinti projektine patirtimi, pristatyti savas organizacijas.

Susitikime dalyvavo atstovai iš septynių šalių: Vokietijos, Lietuvos, Latvijos, Italijos, Ispanijos, Lenkijos ir Austrijos. Susitikimo metu buvo pristatytas ir aptartas projekto turinys, veiklos, intelektiniai produktai bei rezultatai. Taip pat buvo supažindinta su projekto valdymo taisyklėmis, numatyti pagrindiniai darbų atlikimo terminai, pasiskirstyta veiklomis, numatytos atsakomybės bei kiti svarbūs projekto administravimo klausimai.

Džiaugiamės Panevėžio kolegijos tarptautiškumo plėtra, sėkmingo bendradarbiavimo pradžia su naujais partneriais, bei tikime projekto pridėtine nauda.

Šis pranešimas atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.

Galimi darbdaviai: