Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Pasirašyta nauja dotacijos sutartis su Adana Alparslan Turkas mokslo ir technologijos universitetu

2021-02-01

„PowerUp MyHouse: inovatyvių mokymosi ir praktikos modulių kūrimas, siekiant padidinti atsinaujinančių išteklių energijos naudojimą tvariems pastatams“

Projekto Nr. 2020-1-TR01-KA202-093467

Bendra projekto suma – 237.129,00 Eur iš jų skirta Panevėžio kolegijai – 28.613,00 Eur

Projekto įgyvendinimo periodas nuo 2020-12-31 iki 2022-12-30

Buvo pasirašyta dotacijos sutartis tarp Panevėžio kolegijos ir Adana Alparslan Turkas mokslo ir technologijos universiteto dėl projekto „PowerUp MyHouse: inovatyvių mokymosi ir praktikos modulių kūrimas, siekiant padidinti atsinaujinančių išteklių energijos naudojimą tvariems pastatams“ finansavimo. Vykdomo projekto tikslas – įvertinti esamus sprendimus, technologijas ir mokymo turinį, kurie naudojami elektros ir karšto vandens gamybos iš atsinaujinančių energijos šaltinių mokymosi programose, bei išanalizuoti ir populiarinti Europoje sistemas, kurios tuo pačiu metu gali gaminti elektrą ir karštą vandenį iš atsinaujinančių energijos šaltinių.

Projekto veiklų metu kartu su partneriais iš Švedijos, Turkijos, Portugalijos ir Danijos išanalizuosime savo šalies įstatymus ir nacionalinę skatinimo politika dėl elektros ir karšto vandens bendros sistemos naudojimo iš atsinaujinančių energijos šaltinių bei parengsime mokymosi modulį technikams, kurie yra atsakingi už sistemų įrengimą pastatuose. Tai skatins didesnį atsinaujinančių energijos šaltinių naudojimą tvariems pastatams.

Atsižvelgiant į susiklosčiusią pasaulinę COVID-19 pandemiją, pirmasis partnerių susitikimas vyks nuotoliniu būdu.

Šis pranešimas atspindi tik autoriaus požiūrį, todėl Komisija negali būti laikoma atsakinga už bet kokį jame pateikiamos informacijos naudojimą.

Galimi darbdaviai: