Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Audito paskaitos metu – virtualus viešnios iš VMI vizitas

2021-02-04

Buhalterinės apskaitos ištęstinių studijų studentės, būsimos ir jau esamos buhalterės, Audito paskaitos metu sulaukė viešnios – Panevėžio apskrities valstybinės mokesčių inspekcijos atstovės Astros Kiškienės.

Viešnia supažindino su pačia naujausia informacija, kuri aktuali ne tik buhalterėms, bet ir gyventojams, deklaruojantiems pajamas.

Mokestinių prievolių departamento vyriausioji specialistė A. Kiškienė papasakojo apie nekilnojamojo turto mokesčio deklaravimą, priminė, kad artėja terminas įmonėms pateikti duomenis apie gyventojams išmokėtas sumas.

Aptartos lengvatos, kuriomis gyventojai gali pasinaudoti, deklaruodami pajamas. Diskutuota apie pagalbos priemonių dėl COVID-19 pandemijos taikymą.

Studentės susidomėjo A. Kiškienės pristatyto virtualaus buhalterio i.APS (išmaniosios mokesčių administravimo sistemos i.MAS posistemio) privalumais bei galimybėmis.

Audito modulio dėstytoja Ligita Gotautė-Vaišvilė, dėkodama A. Kiškienei už apsilankymą virtualioje paskaitoje, pasiūlė visoms studentėms išbandyti viešnios pristatytą naująją Mano VMI versiją.

Galimi darbdaviai: