Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžietis kineziterapeutas G. Sakalauskas apie meilę miestui, darbui ir ateities užmojus

2021-03-29

Panevėžietį kineziterapeutą Gedą Sakalauską draugai vadinasi tiesiog Treneriu. Pasak 24 metų vaikino, taip jį artimieji praminė dėl atsidavimo darbui bei didelio noro padėti išspręsti kitų žmonių problemas. Asmeninio trenerio darbą Gedas dirba jau 5 metus, o šiuo, visiems sudėtingu laikotarpiu, jis darbą perkėlė į virtualią erdvę. Vis dėlto, tai netrukdo panevėžiečiui vesti treniruočių nuotoliniu būdu ir gerinti miestiečių fizinę būklę.

Gedas pabrėžė, jog pačiam būti panevėžiečiu ir čia puoselėti savo veiklą – didelė garbė. „Aš jaučiu didelę pagarbą šiam miestui ir jo žmonėms“, – sakė vaikinas.

[…]

Supratęs, kad būtent šiose srityse jis turi gilinti žinias, panevėžietis nutarė stoti į kineziterapijos specialybę, Panevėžio kolegijoje. „Pirmosios mintys apie savo sporto studiją ir kilo studijuojant kolegijoje. Ten – daug nuostabių dėstytojų ir personalo darbuotojų, kurie stipriai palaiko, padeda tinkamai nukreipti savo energiją. Važiavau pagal „Erasmus +“ programą praktikuotis reabilitacijos centruose Rygoje ir Jūrmaloje. Didelę įtaką padarė ir tai, kad teko būti ir „FreeMotion“ sporto erdvės komandos dalimi, ten „chebra“ rimtai gilinasi į sveiką judesį. Vėliau teko praktikuotis „Functional Patterns“ metodikos Londone“, – apie įgytas žinias ir patirtį pasakojo Gedas.

Skaitykite plačiau JP.lt

Galimi darbdaviai: