Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

DĖSTYTOJAI IR STUDENTAI SUSIPAŽINO SU NAUJOS KARTOS BUHALTERINE APSKAITOS PROGRAMA

2021-04-08

Balandžio 7 d.  B1.lt atstovai supažindino dėstytojus ir Buhalterinės apskaitos studijų programos studentus su buhalterine programa B1.lt.

B1.lt turi visus būtinus modulius visapusiškam buhalterijos tvarkymui tiek prekybos ir paslaugų įmonėms, tiek ir gamybos bei transporto įmonėms. Programoje automatizuotos pagrindinės buhalterinės funkcijos, todėl įmonės apskaita tvarkoma efektyviau ir paprasčiau — patiriamos mažesnės laiko sąnaudos. Vienu metu prie buhalterinės apskaitos programos gali prisijungti ir dirbti neribotas kiekis darbuotojų. Anot tiekėjų, tai patogi ir saugi programa, kurios pagalba galima perkelti buhalteriją į debesį, tam, kad buhalteriai galėtų apskaitą tvarkyti ir duomenis pasiekti iš bet kurio kompiuterio, su bet kokia operacine sistema, kad direktorius, pardavimų vadovas, vadybininkas, sandėlininkas galėtų dirbti naudodamiesi planšetiniu kompiuteriu ar išmaniuoju telefonu.

Šią programą dėstytojai integruos į dėstomus specialybinius dalykus ir tokiu būdu studentai išmoks dirbti su dar viena rinkoje naudojama naujos kartos buhalterine programa.

Galimi darbdaviai: