Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegijos studijų programa pretendentė gauti „Investors’ Spotlight” kokybės ženklą

2021-04-27

Panevėžio kolegijos studijų programa Elektromechanika yra aktuali pažangiausiems regiono darbdaviams, tai įrodo šiuo metu vykdoma „Investors‘ Spotlight“ peržiūra.

VšĮ „Investuok Lietuvoje“ kartu su asociacija „Investors‘ Forum“, siekdama skatinti verslo ir mokslo bendradarbiavimą bei populiarinti užsienio investuotojams aktualias studijų programas vykdo projektą „Investors‘ Spotlight“.

Šiuo metu Panevėžio kolegijos studijų programa Elektromechanika yra peržiūrima kartu su verslo atstovais. Yra vertinamas studijų programos turinys bei mokymo metodai, pateikiamos rekomendacijos, siekiant maksimaliai atliepti darbo rinkos poreikius.

Programoms, kurioms pagal įmonių rekomendacijas parengiamas tobulinimo planas, suteikiamas „Investors‘ Spotlight“ kokybės ženklas. Pretendavimas į „Investors‘ Spotlight“ kokybės ženklą yra  reikšmingas įrodymas, kad kolegijos studijų programa Elektromechanika ir jos absolventai tenkina verslo įmonių lūkesčius. Studijų programos peržiūra – sėkmingo Panevėžio kolegijos bei verslo bendradarbiavimo rezultatas.

„Investors‘ Spotlight“ kokybės ženklas 2019 m. suteiktas Panevėžio kolegijos Elektros ir automatikos įrenginių profesinio bakalauro programai.

Galimi darbdaviai: