Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Išrinkta naujoji studentų atstovybės prezidentė

2021-05-13

Panevėžio kolegijos studentai išsirinko studentų atstovybės (PankoSA ) prezidentę. Ja tapo Biomedicinos mokslų fakulteto bendrosios praktikos slaugos studijų programos pirmo kurso studentė Vestina Simanavičiūtė.

Kandidatuodama į šias pareigas, Vestina motyvaciniame laiške rašė:

Tikiu, kad mėgstama veikla nuolat padeda tobulėti, todėl esu tvirtai įsitikinusi, kad Panko SA yra tokia vieta, kurioje galėčiau realizuoti save, tobulėti kaip asmenybė ir išmokti naujų dalykų. Esu įsitikinusi, jog didžiulis mano noras veikti atstovybėje padės dar efektyviau atstovauti studentams visais įmanomais lygmenimis, dalintis žiniomis ir idėjomis bei gerinti vidinę organizacijos veiklą. Noriu, kad kiekvieno studento balsas būtų išgirstas ir į jį būtų atsižvelgta, kad studentai nebijotų išsakyti juos varginančių problemų, savo nuomonės ir pastebėjimų.

Motyvaciniame laiške naujoji studentų atstovybės prezidentė žadėjo:

„Atstovausiu studentams veiksmingai ir efektingai, nes esu pareiginga, sugebu bendrauti su skirtingais žmonėmis, turiu savo nuomonę, gebu rasti kompromisus, kurie būtų palankūs abiems pusėms. Esu energinga, žingeidi, atsakingai ir laiku atlieku užduotis. Esu lanksti, todėl sugebu dirbti tiek savarankiškai, tiek komandoje. Mėgstu naujoves, esu atvira naujiems įspūdžiams ir naujoms patirtims. Turiu didelį norą atstovauti studentams, kurti dar tvirtesnę ir vieningesnę bendruomenę, noriu daugiau prisidėti prie studentų atstovybės veiklos ir studijų kokybės gerinimo, bei sukurti tokį vieningą ryšį tarp studentų, kad kiekvienas pasakytų, jog jam gera mokytis Panevėžio kolegijoje. Tikiu, kad komandoje su visa studentų atstovybe mes galime padaryti labai daug.”

Dėkojame PankoSA prezidentui Justui Kirailiui už darbą studentų atstovybėje, o naujajai prezidentei linkime kūrybiškumo, siekiant išsikeltų tikslų!

Galimi darbdaviai: