Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Kviečiame registruotis į Matematikos, Informatikos ir Fizikos akademiją (MIFA)

2021-09-06

MIFA (Matematikos, fizikos ir informatikos akademija) pasiruošusi pradėti rudens semestrą! Panevėžio kolegija kviečia 1-4 klasių gimnazistus įsitraukti į projektą, kurio veiklomis bus stiprinami informatikos ir inžinerijos mokslų gebėjimai. Moksleiviai turės galimybę susipažinti su inžinerijos ir informatikos mokslų studijomis, aplankyti inžinerinės pramonės ir verslo įmones, diskutuoti su darbdaviais ir įmonių specialistais.

Pagrindiniai MIFA tikslai – vystyti moksleivių inžinerinį mąstymą bei skatinti domėtis tiksliaisiais mokslais, ugdyti praktinius gebėjimus matematikos, informatikos ir fizikos mokslų srityje bei paskatinti rinktis inžinerines specialybes, kurios itin reikalingos Panevėžio regiono pramonės įmonėms, smulkiam ir vidutiniam verslui.

Numatoma pradžia: 2021 spalio 2 d. (šeštadienis)

Trukmė: spalio – gruodžio mėn.

Vieta: Panevėžio kolegija (Laisvės a. 23, Panevėžys)

Rudens semestre numatoma: atviros paskaitos (inžinerinės studijos), laboratoriniai ir praktiniai darbai, ekskursijos į inžinerinės pramonės ir verslo įmones bei diskusijos su darbdaviais.

MIFA veiklos vyks kartą per savaitę. Užsiėmimų tvarkaraštis bus sudarytas pasibaigus registracijai ir pateiktas dalyviams prieš pradedant MIFA veiklas (užsiėmimai numatomi penktadieniais bei šeštadieniais).

MIFA veiklos: užsiėmimai ir ekskursijos, yra nemokami.

Registracija iki 2021 rugsėjo 27 d.: https://bit.ly/38IIiuD

Sekite MIFA veiklą: https://www.facebook.com/mifakademija

Galimi darbdaviai: