Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Panevėžio kolegija organizavo jaunimo ir verslo atstovų pusryčius

2021-09-30

Rugsėjo 21 d. Panevėžio kolegija organizavo jaunimo ir verslo atstovų pusryčius – forumą su asocijuotų verslo asociacijų nariais. Džiaugiamės, kad į kvietimą puodeliui kavos su jaunimu atsiliepė Panevėžio prekybos, pramonės ir amatų rūmų generalinis direktorius Visvaldas Matkevičius ir rūmų narė UAB „Povydė“ savininkė Miglė Gruzdenė, BNI Nevėžis nariai: UAB „Joalda“ direktorius Darius Rimkevičius, UAB „Medžio aura“ savininkė Irmantė Miliauskienė, MB „Egiroma“ direktorius Egidijus Pupelis, UAB „Vekstrus“ vadovas Raimondas Mikeliūnas, DLD verslo klubo steigėjos: IĮ „Jurgitėlės amatai“ įkūrėja Jurgita Čiplytė ir MB „Efektyvus rezultatas“ direktorė Edita Revaitienė.

Kolegijos dėstytoja ir Verslių moterų klubo narė Santa Vaškevičienė moderavo susitikimą ir drąsino jaunuolius pasinaudoti proga – užduoti klausimus, pažinti verslo atstovus, pasiteirauti jų dėl praktikos, verslo pradžios ar darbo galimybių.

Susitikimas Panevėžio kolegijos vykdomo projekto „Ekonomiškai neaktyvių asmenų, studijuojančių ir baigusių studijas, darbinių įgūdžių ugdymas“ dalis.

Susitikimo metu verslininkai dalinosi savo sėkmės istorijomis, pamokančia patirtimi ir nusivylimais, kurie padėjo augti ir siekti karjeros, pabrėždami partnerystės ir bendradarbiavimo svarbą.

 

Plačiau apie projektą: https://bit.ly/3zhurHi

Galimi darbdaviai: