Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

KVIEČIAME Į „ASMENINIO ASISTENTO“ IR „PIRMOSIOS MEDICINOS PAGALBOS“ MOKYMUS

2021-10-29

Priėmus Neįgaliųjų socialinės integracijos įstatymo pataisas, nuo šių metų liepos 1 d. plečiama asmeninio asistento paslauga. Tikimasi, kad asmeninė pagalba žmonėms su negalia suteiks galimybes gyventi savarankiškai ir būti aktyvesniems visose gyvenimo srityse.
Pagal šiuo metu galiojančius teisės aktus asmeninis asistentas turi būti išklausęs įžanginius individualios priežiūros personalo mokymus, jeigu neturi Socialinių paslaugų įstatyme nustatyto išsilavinimo arba nėra įgijęs socialinio darbuotojo padėjėjo, lankomosios priežiūros ar asmeninio asistento kvalifikacijos pagal socialinių darbuotojų padėjėjo, lankomosios priežiūros ar asmeninio asistento profesinio mokymo programą.
Panevėžio kolegija parengė ir suderinusi su Socialinių paslaugų priežiūros Departamentu prie Socialinės apsaugos ir darbo ministerijos kviečia į 60 val. trukmės „ASMENINIO ASISTENTO“ mokymus, kurie skirti asmeniniams asistentams, dirbantiems su žmonėmis turinčiais funkcinius sutrikimus.
Mokymai bus organizuojami tik susiformavus grupei. Su užsiregistravusiais dalyviais susisieksime asmeniškai.
Mokymų apimtis – 60 val.
Mokymų kaina dalyviui – 90 EUR
Mokymus baigusiems dalyviams išduodamas Panevėžio kolegijos neformalaus švietimo programos baigimo pažymėjimas.
Registracija: https://forms.gle/41NYuJtC7RXYQrkq9

Biomedicinos mokslų fakultetas tęsia registraciją į neformaliosios švietimo laipsnio nesuteikiančios programos „Pirmoji medicinos pagalba“ mokymus. Programa suderinta su Lietuvos Respublikos sveikatos apsaugos ministerija ir įtraukta į sveikatos specialistų tobulinimo programų sąvadą.
Programa skirta bendrosios praktikos slaugytojams ir burnos priežiūros specialistams.
Mokymų trukmė – 8 val.
Kaina – 20 EUR.
Mokymai planuojami vykdyti savaitgaliais 2021 m. rudens semestre. Sėkmingai programą baigusiems įteikiamas Panevėžio kolegijos neformaliojo švietimo programos baigimo pažymėjimas.
Programa bus vykdoma tik susiformavus grupei, dalyviai bus informuojami asmeniškai.
Registracija į „Pirmosios medicinos pagalbos“ programą: https://forms.gle/BEmE286W71z1g3BT6

 

 

Mokymai bus vykdomi atsižvelgiant į pandeminės situacijos reikalavimus, dalyviams mokymų metu būtinas galiojantis galimybių pasas.

Galimi darbdaviai: