Panko.lt
Studentų priėmimas: tel. +370 607 96156

Marijampolės kolegija paminėjo savo veiklos 20-metį

2021-11-29

Panevėžio kolegijos direktorius dr. Gediminas Sargūnas ir direktoriaus pavaduotoja studijoms dr. Jurgita Lieponienė dalyvavo šventiniame Marijampolės kolegijos renginyje, skirtame paminėti kolegijos 20 metų veiklos jubiliejų.

Jubiliejinis paminėjimas prasidėjo svečių sutikimu Marijampolės kultūros centro foje bei kolegijos parodos „Marijampolės kolegijos 20-mečio istorija atminty ir vilty…“ pristatymu. Kol vieni tarė sveikinimo žodžius, kiti turėjo galimybę prisiminti, apžiūrėti, susipažinti su nuotraukose užfiksuotomis aukštosios mokyklos veiklos akimirkomis, kurios žymi nueitą ilgą kolegijos kelią: nuo aukštosios mokyklos įsteigimo pradžios, įkurtų valdymo institucijų, fakultetų, vykdomos mokslo taikomosios, projektinės ir tarptautinės, kultūrinės, sportinės veiklos, bendruomenės tradicijų kūrimo ir puoselėjimo, studijų akimirkų, iki studentų atstovybės, įsteigto Edukacinio aukštojo mokslo studijų centro, jau ne vienerius metus veikiančios Marko moksleivių akademijos bei neseniai atidarytu Marijampolės regioninio STEAM atviros prieigos centru.

Į šventinį renginį „Praeitis atvira ateičiai“ susirinko gausus būrys svečių iš Lietuvos Respublikos Seimo, Lietuvos kolegijų. Taip pat atvyko aukštosios mokyklos socialiniai partneriai iš įvairių ugdymo įstaigų bei verslo sektoriaus, bendruomenės nariai. Salėje skambėjo ne tik susirinkusiųjų, bet ir atsiųsti tarptautinių partnerių vaizdo įrašų sveikinimai. O jubiliejiniam renginiui skirtame filme, pristatyta kolegijos istorija, nuveikti darbai ir pokyčiai per dvidešimt gyvavimo metų.

Daugiau informacijos ČIA

Nuotraukos – Marijampolės kolegijos

Galimi darbdaviai: